Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada değerli bir şey bulmak

Rüyada değerli bir şey bulmak

Rüyada değerli bir şey bulmak çok büyük kısmetler elde edileceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, çalışmalarının karşılığını alacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada değerli bir şey bulmak gördüyseniz:

  • Belli konular sonlanabilir ya da sonuçlanabilir.

Rüyada değerli bir şey bulmak adeta sinirden küplere bineceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada değerli bir şey kaybetmek huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına işarettir.

Rüyada değerli bir şey çalmak büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine yorulur.

Rüyada değerli bir şeyini kaybetmek dünya malına doymak bilmeyeceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, işlerinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada değerli bir şey görmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına inanılır.

Rüyada değerli para bulmak kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada değerli kolye bulmak sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada değerli taşlar bulmak dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments