Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada değerli eşyalar görmek

Rüyada değerli eşyalar görmek

Rüyada değerli eşyalar görmek atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, kalbini kıracağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına delalettir.

Rüyada değerli eşyalar gördüyseniz:

  • Gerilim azaldıktan sonra biraz rahatlayabilirsiniz.

Rüyada değerli eşya görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına yorulur.

Rüyada değerli eşya bulmak sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına işaret eder.

Rüyada değerli bir eşyanın çalındığını görmek hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına tabir olunur.

Rüyada değerli eşyanı kaybetmek keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada değerli bir eşya kaybetmek hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada değerli eşya çaldırmak borçlarının da kapanacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada değerli eşyalar görmek gözyaşı dökeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine delalettir.

Rüyada değerli eşya çalmak neşesinin yerine geleceğine, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, hayırlı ve güzel günler göreceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments