Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada değerli hediye almak

Rüyada değerli hediye almak

Rüyada değerli hediye almak ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada değerli hediye almak gördüyseniz:

  • Kazancınızı, belli hareketlerinizi ya da işlerinizi ilgilendiren konularda sınırlamalarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada değerli hediye almak çok istenen bir şeye sahip olunacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada değerli bir hediye almak verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada değerli bir şey görmek dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına alamet eder.

Rüyada değerli bir eşya kaybetmek gün yüzü görmeyeceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil değerli taş görmek maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada değerli taş almak sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına rivayet eder.

Rüyada değerli yüzük takmak gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada değerli taş takmak eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments