Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada değerli bir şey görmek

Rüyada değerli bir şey görmek

Rüyada değerli bir şey görmek sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, eve kapanacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, sorunların çabucak halledileceğine, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada değerli bir şey gördüyseniz:

  • Bazı şeyler size sıkıntı verdiği için kafanızda çılgınca planlar yapabilirsiniz.

Rüyada değerli bir şey kaybetmek uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada değerli bir şey bulmak kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada değerli bir şey çalmak uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına işarettir.

Rüyada değerli bir şeyini kaybetmek yapılan hataların düzeltileceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada değerli bir şey görmek rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına inanılır.

Rüyada değerli mücevher görmek rızkının bollaşacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada değerli birini görmek aksiliklerin yaşanacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına tabir olunur.

Rüyada değerli eşya bulmak karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments