Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dedeyi öpmek

Rüyada dedeyi öpmek

Rüyada dedeyi öpmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, sorunların atlatılacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarısının yükseleceğine delalettir.

Rüyada dedeyi öpmek gördüyseniz:

  • Yarım bırakılmış plan veya projelere dönülmesi, geçmişi anımsamak ya da eski arkadaşlarla bir araya gelmek olumlu yönde ilerlemenize katkı yapabilir.

Rüyada dedemi öpmek hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada ölen dedesini öpmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine alamet eder.

Rüyada ölü dedenin elini öpmek şansın yüze güleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, büyüleyeceğine tabir olunur.

Rüyada dedenin elini öpmek mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen dedenin elini öpmek sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı bir dedenin elini öpmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ak sakallı dedenin elini öpmek çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına yorulur.

Rüyada dedemin elini öpmek başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, saygı göreceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments