Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ak sakallı dedenin elini öpmek

Rüyada ak sakallı dedenin elini öpmek

Rüyada ak sakallı dedenin elini öpmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine delalet eder.

Rüyada ak sakallı dedenin elini öpmek gördüyseniz:

  • Bir birlik hakkında yanlış güç kullanıyorsunuz.

Rüyada ak sakallı dedenin elini öpmek edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine işarettir.

Rüyada sakallı dedenin elini öpmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, verimliliğinin artacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz ak sakallı dede görmek uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına rivayet eder.

Rüyada ak sakalı dede görmek bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına delalettir.

Rüyada ak sakallı dedeyi görmek başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada ak sakallı dede görmek ortalığın güllük gülistanlık olacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına delalettir.

Rüyada ak sakallı dedeler görmek anne duasının açılacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz giyinmiş ak sakallı dede görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments