Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen dedesini öpmek

Rüyada ölen dedesini öpmek

Rüyada ölen dedesini öpmek bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen dedesini öpmek gördüyseniz:

  • En son planınız, hedefiniz veya kafanızdaki bir iş için hızla ilerleyerek atışınızı yapabilirsiniz.

Rüyada sakallı dedenin elini öpmek endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş dedemin elini öpmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada dede eli öpmek isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına inanılır.

Rüyada ak sakallı dedenin elini öpmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına yorulur.

Rüyada ölen dedeyi öpmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dedesinin elini öpmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada dedemi öpmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, zorlukların bu sayede aşılacağına işaret eder.

Rüyada dede elini öpmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments