Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dedenin elini öpmek

Rüyada dedenin elini öpmek

Rüyada dedenin elini öpmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dedenin elini öpmek gördüyseniz:

  • Kendinize güvenmelisiniz.

Rüyada dede eli öpmek ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü dedenin elini öpmek fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Rüyada ölen dedemin elini öpmek işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, istediği herşeye sahip olacağına inanılır.

Rüyada dede elini öpmek rahat bir hayatın kapısının açılacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş dedenin elini öpmek rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, bunun için her gün şükredeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Rüyada ölen dedesinin elini öpmek kendisini bir türlü toparlayamayacağına, hayatının da düzene gireceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş dedesinin elini öpmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, maddi sıkıntısı olmayacağına, kendisini geliştireceğine yorulur.

Rüyada ölmüş dedesini elini öpmek sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments