Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dedemin elini öpmek

Rüyada dedemin elini öpmek

Rüyada dedemin elini öpmek üzüleceğine ve hastalanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine tabir olunur.

Rüyada dedemin elini öpmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda inisiyatifi elinize almanız gerekiyor.

Rüyada dede elini öpmek yeni fırsatlar elde edeceğine, hem yıpranacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına delalettir.

Rüyada ölen dedenin elini öpmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine inanılır.

Rüyada dedenin elini öpmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı dedenin elini öpmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, yorulacağına inanılır.

Rüyada dede eli öpmek elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş dedesini elini öpmek hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş dedenin elini öpmek dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına delalet eder.

Rüyada sakallı dedenin elini öpmek onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments