Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dedemi öpmek

Rüyada dedemi öpmek

Rüyada dedemi öpmek iş konusunda bir ortaklık kuracağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına tabir olunur.

Rüyada dedemi öpmek gördüyseniz:

  • Endişelerinizi büyütmemeli veya sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinize yansıtmamalısınız.

Rüyada ölmüş dedenin elini öpmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına işarettir.

Rüyada dedenin elini öpmek çevredeki insanlardan da destek alınacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen dedeyi öpmek hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine işaret eder.

Rüyada dedeyi öpmek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş dedeyi öpmek ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı bir dedenin elini öpmek kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına işarettir.

Rüyada ölmüş dedesinin elini öpmek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada dedesini öpmek işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, çok yüksek mevkilerde bulunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments