Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dayı ve karısını görmek

Rüyada dayı ve karısını görmek

Rüyada dayı ve karısını görmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, yeni işlerin geleceğine inanılır.

Rüyada dayı ve karısını gördüyseniz:

  • Çevrenizde olan biten üzerinde çok fazla kontrolünüz olmayabilir.

Rüyada dayı karısı görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada dayının karısını görmek birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada dayımın karısını görmek gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına delalet eder.

Rüyada dayı ve karısını görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada dayı karısını görmek hatalı yollara gireceğine, büyük zorluklar geçireceğine, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dayısının kızını görmek dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına inanılır.

Rüyada dayısını öptüğünü görmek yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dayısıyla evlenmek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments