Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dayımın karısını görmek

Rüyada dayımın karısını görmek

Rüyada dayımın karısını görmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, şifa ve ilaç bulacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada dayımın karısını gördüyseniz:

  • Ailenizde büyük bir sevinç yaşanması olasıdır.

Rüyada dayının karısını görmek bazı engellerle karşılaşacağına, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dayı karısını görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dayı ve karısını görmek kolay ve güzel bir hayatı olacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına rivayet eder.

Rüyada dayı karısı görmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine inanılır.

Rüyada dayımın karısını görmek işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, geçiminin yerinde olacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada babanın dayısını görmek tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine rivayet eder.

Rüyada anne dayı görmek hayatının belli bir rutine oturacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine işaret eder.

Rüyada dayımızı görmek özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments