Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dayısını öptüğünü görmek

Rüyada dayısını öptüğünü görmek

Rüyada dayısını öptüğünü görmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına işaret eder.

Rüyada dayısını öptüğünü gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletebilir, belli davranış biçimlerinizin üzerinden geçebilirsiniz.

Rüyada akraba dayı görmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, güzel günlerin geleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine yorulur.

Rüyada dayısıyla evlenmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine alamet eder.

Rüyada rahmetli dayı görmek bazı kayıplar olabileceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada dayısının görmek hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine rivayet eder.

Rüyada dayıyı öpmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine işaret eder.

Rüyada dayı ve yenge görmek rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dayı teyze görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına işaret eder.

Rüyada dayıyla telefonda konuşmak yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, çok yoğun çalışacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments