Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dayısıyla evlenmek

Rüyada dayısıyla evlenmek

Rüyada dayısıyla evlenmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine alamet eder.

Rüyada dayısıyla evlenmek gördüyseniz:

  • En önemli hedefinizden uzaklaşmamalısınız.

Rüyada dayıyla evlendiğini görmek geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına işaret eder.

Rüyada dayı kızıyla evlenmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Rüyada dayısının evlendiğini görmek helal rızıklara kavuşulacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, kusursuz bir yaşama kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dayısıyla evlenmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, ayağa kalkacağına delalet eder.

Rüyada dayımla evlenmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine inanılır.

Rüyada dayıyla evlenmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine rivayet eder.

Rüyada dayısıyla evlendiğini görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dayımın evlendiğini görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments