Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dayı karısını görmek

Rüyada dayı karısını görmek

Rüyada dayı karısını görmek konforundan da ödün vereceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dayı karısını gördüyseniz:

  • Tecrübeli ya da sizinle aynı yönlü düşünen kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada dayımın karısını görmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, bundan güç ve cesaret alacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dayı karısı görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, makamının tehlikeye gireceğine, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dayı karısını görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dayının karısını görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına işarettir.

Rüyada dayı ve karısını görmek aradığı kişiyi bulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada dayı ve baba görmek maddi anlamda çok ileri gidileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, sürekli bağırıp çağıracağına işarettir.

Rüyada ölmüş olan dayısını görmek daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına delalettir.

Rüyada dayımızı görmek işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments