Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dayı karısı görmek

Rüyada dayı karısı görmek

Rüyada dayı karısı görmek her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, duymadığı sözleri duyacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine işaret eder.

Rüyada dayı karısı gördüyseniz:

  • Dostlarınız arasındaki bir kadından önemli bir sıkıtı görmeniz olasıdır.

Rüyada dayının karısını görmek ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada dayı ve karısını görmek rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dayımın karısını görmek maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına tabir olunur.

Rüyada dayı karısı görmek aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine işaret eder.

Rüyada dayı karısını görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dayımı görmek onların kıymetini bileceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada teyze dayı görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine alamet eder.

Rüyada dayı eşini görmek yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments