Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saz çalarken görmek

Rüyada saz çalarken görmek

Rüyada saz çalarken görmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, borçların ödeneceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada saz çalarken gördüyseniz:

  • Yüklü miktarda bir paraya kavuşabilir ya da paraya bağlı önemli bir işinizi halledebilirsiniz.

Rüyada saz çalarken görmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada davul çalarken görmek kişinin başına kötü bir olay geleceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına alamet eder.

Rüyada çalar saat almak işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada para çalarken görmek bazı engellerle karşılaşacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada davul çalarken oynamak derdin sona ereceğine, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına inanılır.

Rüyada çalar saat satın almak ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir şey çalarken yakalanmak ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini keman çalarken görmek rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments