Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini keman çalarken görmek

Rüyada kendini keman çalarken görmek

Rüyada kendini keman çalarken görmek ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, zenginlik kazanacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, duygularını açığa vuracağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini keman çalarken gördüyseniz:

  • Ekip çalışması, iş birliği veya ortaklık gerektiren işler hızlanmaya başlıyor.

Rüyada kendini keman çalarken görmek kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına tabir olunur.

Rüyada çalar saat satın almak problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada para çalarken görmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine inanılır.

Rüyada kaset çalar görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına delalet eder.

Rüyada çalarken yakalanmak başarı için fırsatların artacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına, tatsızlıkların aşılacağına tabir olunur.

Rüyada davul çalarken oynamak çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, manevi olarak huzur içinde olacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına işarettir.

Rüyada birini para çalarken görmek sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada çalar saat almak ortaklıklar varsa da bozulacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments