Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada plak çalar görmek

Rüyada plak çalar görmek

Rüyada plak çalar görmek illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine delalet eder.

Rüyada plak çalar gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz, iş birlikleriniz ya da bağlantılarınız sinirlerinizi iyice yıpratmaya veya test etmeye başlamış olabilir.

Rüyada plak çalar görmek ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, işlerine verimin hâkim olacağına tabir olunur.

Rüyada plak satmak büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, arzuların gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada eski plak görmek olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına delalettir.

Rüyada plak dinlemek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, elindeki imkanların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada plak görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına işaret eder.

Rüyada plak çalmak maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına işarettir.

Rüyada kırık plak görmek hayatın keyifli bir hale geleceğine, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine işarettir.

Rüyada taş plak görmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments