Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dava kazanmak

Rüyada dava kazanmak

Rüyada dava kazanmak eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dava kazanmak gördüyseniz:

  • Başladığınız konuları sonlandırana kadar durmamalısınız.

Rüyada dava kazandığını görmek geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına işaret etmektedir.

Rüyada davayı kazanmak geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, her zaman hak ettiğini alacağına delalet eder.

Rüyada dava kazanmak hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dava görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, tamamen içine kapanacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine dava açmak imkânlarını kaybedeceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına işaret eder.

Rüyada dava kaybetmek hakkını yedirtmeyeceğine, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine inanılır.

Rüyada davayı kaybetmek yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada davacıyı görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments