Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada davayı kaybetmek

Rüyada davayı kaybetmek

Rüyada davayı kaybetmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, kıtlığın meydana geleceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına yorulur.

Rüyada davayı kaybetmek gördüyseniz:

  • Kafanızdaki duygusal sorunları bir karara bağlayabilirseniz her alanda çok daha rahat hareket edebileceksiniz.

Rüyada davayı kaybetmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine alamet eder.

Rüyada dava kaybetmek kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine inanılır.

Rüyada birine dava açmak sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, bir üniversitede hoca olunacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dava kazanmak düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada davacıyı görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dava kazandığını görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, işlerin günden güne açılacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına işaret eder.

Rüyada dava edilmek atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boşanma davası görmek önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments