Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine dava açmak

Rüyada birine dava açmak

Rüyada birine dava açmak işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına delalettir.

Rüyada birine dava açmak gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olan şeyleri kabullenmek gerekiyor.

Rüyada birine dava açmak işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına işarettir.

Rüyada dava açmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dava etmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine tabir olunur.

Rüyada dava kazanmak maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, mutsuz ve hasta olacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine delalet eder.

Rüyada dava edilmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada boşanma davası görmek düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada dava kaybetmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına delalettir.

Rüyada dava kazandığını görmek ticaret adamı (kadını) olacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments