Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dava görmek

Rüyada dava görmek

Rüyada dava görmek hakkaniyetine göre değer kazanacağına, yurtdışına gidileceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, helal kazanç elde edeceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada dava gördüyseniz:

  • Duygusal bir yapı içindesiniz.

Rüyada dava dosyası görmek şeytanın aklına uyacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dava edilmek gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına işarettir.

Rüyada dava kazanmak kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, zahmetinin çoğalacağına, hasta olanın da iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada dava etmek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada dava açıldığını görmek belalardan korunacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, başarılı ve kazançlı olacağına işarettir.

Rüyada birine dava açmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, derdin sona ereceğine, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada davacıyı görmek maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada davayı kaybetmek çalışmalarının yarıda kalacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments