Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dava kaybetmek

Rüyada dava kaybetmek

Rüyada dava kaybetmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, ticarette şansının düşeceğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine inanılır.

Rüyada dava kaybetmek gördüyseniz:

  • Halletmeniz gereken ani bir iş rahatınızı bozabilir.

Rüyada davayı kaybetmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, yeni mallara kavuşacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dava kaybetmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına işarettir.

Rüyada boşanma davası görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, herkesin şaşırtılacağına, idealist davranacağına inanılır.

Rüyada birine dava açmak hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dava dosyası görmek mal veya dünyalığına gelecek zarara, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dava kazanmak hedeflerini tutturamayacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada davacıyı görmek amaçlarının da gerçekleşeceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dava açıldığını görmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, koyu muhabbette kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments