Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dava kazandığını görmek

Rüyada dava kazandığını görmek

Rüyada dava kazandığını görmek dualarının karşılığını göreceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, düzeninin bozulacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına yorulur.

Rüyada dava kazandığını gördüyseniz:

  • Alışveriş yapmayı düşünüyorsanız biraz ihtiyatlı davranmanızda fayda vardır.

Rüyada davayı kazanmak zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına işaret eder.

Rüyada dava kazandığını görmek kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine yorulur.

Rüyada dava kazanmak deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kan davası görmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, insanların hayır dualarını alacağına, kazanç kapılarının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada davayı kaybetmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine işaret eder.

Rüyada davacıyı görmek istihdam edeceğine, büyük problemler yaşanacağına, karamsar ve umutsuz olacağına işarettir.

Rüyada dava etmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine delalettir.

Rüyada dava açmak rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, imkânlarının azalacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments