Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dava etmek

Rüyada dava etmek

Rüyada dava etmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, aşama göstermeyeceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada dava etmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilgilendiren konularda ilerleme sağlamak istiyorsunuz.

Rüyada davacıyı görmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine tabir olunur.

Rüyada dava edilmek başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına alamet eder.

Rüyada boşanma davası görmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, ailesini de mutlu edeceğine rivayet eder.

Rüyada dava kaybetmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına yorulur.

Rüyada dava görmek korkularının yok olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dava açıldığını görmek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada kan davası görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, çok rahat edeceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine işaret eder.

Rüyada dava kazandığını görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, dininden vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments