Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dava açmak

Rüyada dava açmak

Rüyada dava açmak iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, onurlu bir hayat süreceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, beklenilen takdiri alacağına, ömür boyu süreceğine inanılır.

Rüyada dava açmak gördüyseniz:

  • Sakin kalıp, doğru düşünerek hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada dava açmak edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, kinin ve nefretin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine dava açmak sağlığından ve ağız tadından olacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada dava kaybetmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dava edilmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, stresin ve üzüntülerin biteceğine, hileli durumlarla karşılaşılacağını delalet etmektedir.

Rüyada dava görmek haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada dava dosyası görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada davacıyı görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına işaret eder.

Rüyada dava kazanmak planların istediği gibi gitmeyeceğine, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments