Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kan davası görmek

Rüyada kan davası görmek

Rüyada kan davası görmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine inanılır.

Rüyada kan davası gördüyseniz:

  • İki farklı konu arasında kararsız kalabilirsiniz.

Rüyada kan davası görmek özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dava edilmek kısmetinin ve şansının kapanacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine delalettir.

Rüyada davayı kaybetmek toplum içindeki saygınlığının artacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada davacıyı görmek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada dava kazandığını görmek ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada dava etmek elde edilen nasibin artacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada dava kazanmak sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada dava açmak memur ise terfi edeceğine, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments