Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dava açıldığını görmek

Rüyada dava açıldığını görmek

Rüyada dava açıldığını görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, borcunun çok olacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine delalettir.

Rüyada dava açıldığını gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetler esnasında faydalı kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada dava açıldığını görmek kendisine fazlaca kar getireceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada boşanma davası görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine işaret eder.

Rüyada dava kaybetmek iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, insanlarla iç içe olacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine yorulur.

Rüyada birine dava açmak çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada dava etmek sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına yorulur.

Rüyada davayı kaybetmek borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sinirlerinin yıpranacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine işaret eder.

Rüyada davayı kazanmak çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dava kazanmak başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments