Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dargın olduğun birinin evine gitmek

Rüyada dargın olduğun birinin evine gitmek

Rüyada dargın olduğun birinin evine gitmek ayrıcalık elde edeceğine, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına işarettir.

Rüyada dargın olduğun birinin evine gitmek gördüyseniz:

  • Aşırı canlılığınız yüzünden yerinde duramaz yapıda olmanız olasıdır.

Rüyada dargın olduğun birinin evine gitmek rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyü dargın görmek ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, mal ve varlık sahibi olacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle dargın olmak işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine tabir olunur.

Rüyada dargın olduğun sevgiliyi görmek zor zamanların böylece geride kalacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına işaret eder.

Rüyada dargın olduğu biriyle konuşmak elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğine dargın olmak ekmeksiz kalacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyle dargın olmak aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinle dargın olmak hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments