Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada darbe yapıldığını görmek

Rüyada darbe yapıldığını görmek

Rüyada darbe yapıldığını görmek ele geçen kazancın günden güne azalacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, birçok ortaklık kurulacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada darbe yapıldığını gördüyseniz:

  • Yeni bir ilgi alanı nedeniyle pahalı alışverişler veya aşırı harcama yapma riskiniz var.

Rüyada darbe yapıldığını görmek büyük bir mala sahip olacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başına darbe yemek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine yorulur.

Rüyada askeri darbe olduğunu görmek beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada sırtından darbe almak hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada darbe görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada darbe yemek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafaya darbe almak başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına delalet eder.

Rüyada bıçak darbesi almak iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments