Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçak darbesi almak

Rüyada bıçak darbesi almak

Rüyada bıçak darbesi almak eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Rüyada bıçak darbesi almak gördüyseniz:

  • Rutinin dışına çıkıyorsunuz.

Rüyada bıçak darbesi almak geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bıçak darbesi yemek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına rivayet eder.

Rüyada darbe görmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına rivayet eder.

Rüyada kılıç darbesi yemek sorunların tarihe karışacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada askeri darbe olduğunu görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, ekmeksiz kalacağına delalet eder.

Rüyada darbe olduğunu görmek hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada darbe almak sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafaya darbe almak olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments