Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askeri darbe olduğunu görmek

Rüyada askeri darbe olduğunu görmek

Rüyada askeri darbe olduğunu görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, kendine geleceğine, masabaşı bir işe girileceğine, düşmanlarını bile affedeceğine işaret eder.

Rüyada askeri darbe olduğunu gördüyseniz:

  • Maddiyatçı yapıda olarak tanıdığınız bir insanın beklenmedik davranışları sizi şaşırtabilir.

Rüyada askeri darbe olduğunu görmek parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada askeri darbe görmek şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, gözden düşeceğine, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine rivayet eder.

Rüyada kafaya darbe yemek huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, faydalı şeyler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kılıç darbesi almak hayırlı bir terfi alınacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına inanılır.

Rüyada darbe yemek geçim sıkıntısına düşüleceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, elde edilecek menfaatlere tabir olunur.

Rüyada sırtından darbe almak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine alamet eder.

Rüyada bıçak darbesi yemek az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, iyilik bulacağına işarettir.

Rüyada darbe yapıldığını görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments