Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada darbe görmek

Rüyada darbe görmek

Rüyada darbe görmek yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, şen kahkahalar atacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada darbe gördüyseniz:

  • Maddi konuların dikkatle ele alınması gerekiyor.

Rüyada sırtından darbe almak gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalet eder.

Rüyada darbe yapıldığını görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına alamet eder.

Rüyada kılıç darbesi yemek ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada askeri darbe görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, düşmanlarımızı alt etmeye rivayet eder.

Rüyada karnına darbe almak ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine işarettir.

Rüyada kafaya darbe yemek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada bıçak darbesi almak çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, tüm sıkıntıların giderileceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine tabir olunur.

Rüyada darbe olduğunu görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, hayat düzeninin alt üst olacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments