Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada darbe yemek

Rüyada darbe yemek

Rüyada darbe yemek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, önemli bir makama terfi alacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada darbe yemek gördüyseniz:

  • Bazı amaçlarınızı, hayallerinizi, beklentilerinizi veya umutlarınızı güçlendirebilecek gelişmeler yüzünü göstermeye başlayabilir.

Rüyada başına darbe yemek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına işaret eder.

Rüyada darbe yemek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine delalet eder.

Rüyada kılıç darbesi yemek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada kafaya darbe yemek eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, işlerindeki bereketin kaçacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bıçak darbesi yemek helal lokma yiyeceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına tabir olunur.

Rüyada askeri darbe olduğunu görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada karnına darbe almak zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına işaret eder.

Rüyada darbe yapmak çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments