Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafaya darbe almak

Rüyada kafaya darbe almak

Rüyada kafaya darbe almak beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, eline geçen malları tutamayacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına delalet eder.

Rüyada kafaya darbe almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konulara uyum sağlamanız için ısrarcı olabilirler.

Rüyada kafaya darbe yemek maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına inanılır.

Rüyada kafaya darbe almak bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine işaret eder.

Rüyada askeri darbe görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada darbe almak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına işaret eder.

Rüyada darbe olduğunu görmek girdiği işleri kaybedeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, daha zengin hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başına darbe yemek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, bir sınavdan geçileceğine, kazancın günden güne düşeceğine delalet eder.

Rüyada darbe yemek rızkının ve kazancının bollaşacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına inanılır.

Rüyada askeri darbe olduğunu görmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, hedeflerini tutturacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments