Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kot pantolonun yırtıldığını görmek

Rüyada kot pantolonun yırtıldığını görmek

Rüyada kot pantolonun yırtıldığını görmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, maneviyatının çökeceğine, uykusuz ve halsiz düşeceğine, işlerini toparlayacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kot pantolonun yırtıldığını gördüyseniz:

  • Bazı masraflar yapmanız gerekebilir.

Rüyada kot pantolonun yırtıldığını görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Rüyada kot pantolon denemek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, rızkının çoğalacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine inanılır.

Rüyada yırtık kot pantolon görmek doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına işarettir.

Rüyada mavi kot pantolon görmek can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına delalet eder.

Rüyada kot pantolon satın almak birçok fırsatın elden kaçırılacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine delalet eder.

Rüyada kot pantolon yıkamak her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, işinden ve parasından olacağına, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına işarettir.

Rüyada kirli kot pantolon görmek zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına işarettir.

Rüyada dar kot pantolon giymek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments