Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli kot pantolon görmek

Rüyada kirli kot pantolon görmek

Rüyada kirli kot pantolon görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, geçiminin zor hale geleceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada kirli kot pantolon gördüyseniz:

  • Beklenmedik ya da alışılmadık maddi ya da duygusal kazançlar söz konusu olabilir.

Rüyada kirli kot pantolon görmek arkadaşlarla aranın bozulacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına tabir olunur.

Rüyada yeni kot pantolon almak verilen emeğin boşa gideceğine, kavgaların büyüyeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kot pantolon hediye almak bunun da rüya sahibine sorun olacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine yorulur.

Rüyada kot pantolon giydiğini görmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bol kot pantolon görmek kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, sağlığına kavuşacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni kot pantolon görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada kot pantolonun yırtıldığını görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kot pantolonu ters giymek sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments