Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar bir yerde olmak

Rüyada dar bir yerde olmak

Rüyada dar bir yerde olmak daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, rızkının çoğalacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dar bir yerde olmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeylerin peşinden gitmeniz gerekiyor.

Rüyada dar yerde namaz kılmak ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini dar yerde görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, hayatın pahalılaşmasına işaret eder.

Rüyada dar yerde kalmak çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dar bir yerden geçmek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dar yerde yatmak pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine işaret eder.

Rüyada dar bir yerden geçmeye çalışmak gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada çok dar bir yerden geçmek planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar bir yerden çıkmak iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments