Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar bir yerde bulunmak

Rüyada dar bir yerde bulunmak

Rüyada dar bir yerde bulunmak isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dar bir yerde bulunmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda alışılmışın dışında davranışlar içinde olacaksınız.Memnuniyetsizlik gösteriyorsunuz.

Rüyada dar bir yerde bulunmak onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dar alanda bulunmak hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada yüksek yerde bulunmak çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerde bulunmak sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalabalık yerde bulunmak iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada kuran okunan yerde bulunmak kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada dar bir yerden geçmeye çalışmak maddi anlamda çok ileri gidileceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına alamet eder.

Rüyada dar bir yerden geçtiğini görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments