Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar bir yer görmek

Rüyada dar bir yer görmek

Rüyada dar bir yer görmek mutluluğun ve kazancın daim olacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, güzel günlerin sona ereceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine inanılır.

Rüyada dar bir yer gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız eğitiminizi veya profesyonel hedeflerinizi engelleyebilir.

Rüyada dar yere oturmak çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada dar yerlerden çıkmak kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dar bir yere girmek uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına tabir olunur.

Rüyada dar yerlerden geçmeye çalışmak kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, ortalığın karışacağına işarettir.

Rüyada dar bir yere sıkışmak çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, manevi olarak da yıpranacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına rivayet eder.

Rüyada dar bir yere kapatılmak aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar bir yer görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine inanılır.

Rüyada dar yer görmek umutlarının tazeleneceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments