Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz dantel almak

Rüyada beyaz dantel almak

Rüyada beyaz dantel almak değer göreceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz dantel almak gördüyseniz:

  • Bazı konular sizin ilgi alanınıza girmese dahi karışma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada dantelli beyaz çarşaf görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz dantel almak rakiplerini mağlup edeceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, sürekli stres ve sinir içinde olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz dantel elbise görmek deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, olumsuz haberler alacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz dantel ördüğünü görmek üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz dantel perde görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz dantel külot görmek yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, iş öğreneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz dantel işlemek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, gözyaşına boğulacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz dantel elbise giymek rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments