Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dantel satın almak

Rüyada dantel satın almak

Rüyada dantel satın almak çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, kötü gününden de geri duracağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına delalettir.

Rüyada dantel satın almak gördüyseniz:

  • Denenmiş, alışılmış, gerçekçi görünen veya çoktan biçimlendirilmiş olaylar, işler veya girişimler işe yaramıyorsa, daha farklı şeylere açık olmanın zamanı gelmiş olabilir.

Rüyada dantel satın almak ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada dantel hediye etmek hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine işaret eder.

Rüyada dantel iç çamaşırı görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada dantel kumaş görmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz dantel perde görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Rüyada beyaz dantelli çorap görmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına işaret eder.

Rüyada dantel takke görmek hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz dantel elbise görmek imkânlarını kaybedeceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, geçineceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments