Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dantel yorgan görmek

Rüyada dantel yorgan görmek

Rüyada dantel yorgan görmek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, gelirinin artacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, kendisine olan güveninin artacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına alamet eder.

Rüyada dantel yorgan gördüyseniz:

  • Hayat görüşünüz veya birlikte zaman geçirmek istediğiniz kişiler farklılaşabilir.

Rüyada dantel yorgan görmek manevi mutluluğu tadacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına tabir olunur.

Rüyada dantelli yorgan görmek sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada dantel yumağı görmek yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz dantel masa örtüsü görmek ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada havlu danteli görmek özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, yüklü miktarda para kazanacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada dantel perde görmek yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yarım dantel görmek sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dantelli kumaş görmek yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, yalnız hissetmeye, çok zor bir duruma düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments