Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dantel örtüsü görmek

Rüyada dantel örtüsü görmek

Rüyada dantel örtüsü görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada dantel örtüsü gördüyseniz:

  • İstediklerinizi elde etmek için neler söylemeniz gerektiğinin farkındasınız.

Rüyada beyaz dantel masa örtüsü görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dantel masa örtüsü görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına alamet eder.

Rüyada dantelli yatak örtüsü görmek zararın gittikçe daha da artacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz dantel örtü görmek gelirinden yana memnun olacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dantelli örtü görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dantel örtü görmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine inanılır.

Rüyada dantelli masa örtüsü görmek çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada dantel yatak örtüsü görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments