Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dantel örtü görmek

Rüyada dantel örtü görmek

Rüyada dantel örtü görmek karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, inancından ödün vereceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, bereketin ve karın artacağına delalet etmektedir.

Rüyada dantel örtü gördüyseniz:

  • Üst pozisyonunuzdaki veya geleceğinizi etkileyebilecek durumda kişilerle ilişkilerinizde bilgece tavırların faydasını görebilirsiniz.

Rüyada dantel örtü görmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz dantel masa örtüsü görmek önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada dantel masa örtüsü görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, hasret gidereceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına alamet eder.

Rüyada dantelli örtü görmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz dantel örtü görmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine delalettir.

Rüyada dantel yatak örtüsü görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına alamet eder.

Rüyada dantelli masa örtüsü görmek eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine işarettir.

Rüyada dantel örtüsü görmek işlerin ve düzenin bozulacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments