Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dantelli yatak örtüsü görmek

Rüyada dantelli yatak örtüsü görmek

Rüyada dantelli yatak örtüsü görmek şansının kendisinden yana olacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, bol para kazanacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine işaret eder.

Rüyada dantelli yatak örtüsü gördüyseniz:

  • Yapılan bir yol ya da seyahat geleceğinizi değiştirebilir.

Rüyada dantel yatak örtüsü görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada dantelli yatak örtüsü görmek ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz dantel masa örtüsü görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, iş kaybı yaşayacağına delalettir.

Rüyada dantel örtüsü görmek kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, maceralara atılacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine inanılır.

Rüyada dantel örtü görmek alınganlıkların hasıl olacağına, kendisini bir türlü toparlayamayacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dantelli örtü görmek güzel ve doğru işler yapacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada beyaz dantel örtü görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dantelli masa örtüsü görmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments