Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz dantel örtü görmek

Rüyada beyaz dantel örtü görmek

Rüyada beyaz dantel örtü görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, kara kara düşünür olacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, bolluğun sürekli olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz dantel örtü gördüyseniz:

  • Yaratıcı çözümleri iyi dinleyip kendi durumunuza uygulayabilirseniz, işle ilgili bir problem çözülebilir.

Rüyada beyaz dantel örtü görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine yorulur.

Rüyada beyaz dantel masa örtüsü görmek her açıdan farklılıklar olacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dantel yatak örtüsü görmek birçok işin birlikte yapılacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dantelli yatak örtüsü görmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine alamet eder.

Rüyada dantelli masa örtüsü görmek hayatın rüya sahibine güleceğine, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dantel örtüsü görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada dantel örtü görmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada dantelli örtü görmek maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments