Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dantelli örtü görmek

Rüyada dantelli örtü görmek

Rüyada dantelli örtü görmek kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dantelli örtü gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya sosyal yaşamınızda imajınız güçleniyor, çevrenin takdirini kazanmaya başlıyorsunuz.

Rüyada dantelli örtü görmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, hayatının ağzının tadına göre olacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dantel örtüsü görmek hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine işarettir.

Rüyada dantel yatak örtüsü görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada dantel örtü görmek atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada dantelli masa örtüsü görmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, rahat bir hayat sürüleceğine, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada dantelli yatak örtüsü görmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, malın bereketinin artmasına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada beyaz dantel örtü görmek göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada beyaz dantel masa örtüsü görmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments