Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütyen kesmek

Rüyada sütyen kesmek

Rüyada sütyen kesmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına alamet etmektedir.

Rüyada sütyen kesmek gördüyseniz:

  • Belli bir hedefinize veya amacınıza ulaşmaya çalışırken ufak tefek aksilikler yaşayabilirsiniz.

Rüyada sütyen kesmek dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini sütyenli görmek yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına inanılır.

Rüyada sütyenler görmek eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada sütyen hediye etmek ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmız sütyen görmek sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz sütyen görmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine yorulur.

Rüyada yeni sütyen görmek üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sütyen çıkardığını görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, dayanışma içinde kalacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments